Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη για το «βελούδινο» διαζύγιο ανάμεσα σε Ελεονώρα και Σπύρο Δημητρίου: «Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό»

«Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τον κόσμο», τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης

Για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεονώρας, από τον Σπύρο Δημητρίου τοποθετήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης υπογραμμίζοντας: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε αρχικά: «Κοιτώντας πίσω τα πράγματα, μου έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα. Ήθελα η Ελεονώρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μη λέει ότι είναι κόρη μου. Τα παιδιά μας είναι καλό να τα κάνουμε ανώτερα από εμάς».

 

«Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο. Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τον κόσμο. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δύο», ανέφερε στη συνέχεια για το διαζύγιο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου