Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Φιλίνη: Με είχαν χρεώσει στον Παύλο Σιδηρόπουλο, που δεν τον ήξερα – Έγραψαν ότι ήμουν ζευγάρι και με τον Νίκο Γκάλη (Βίντεο)

Τι είπε για τη γυμνή φωτογράφιση που της είχαν προτείνει

Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη και τόνισε ότι τη δεκαετία του ’80 της είχαν χρεώσει σχέσεις οι οποίες ήταν φανταστικές.

Τόνισε, μάλιστα, ότι είχε γραφτεί πως είχε συνδεθεί με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και τον Νίκο Γκάλη: «Δεν επεδίωξα να μάθουν τι έκανα στην προσωπική μου ζωή, το προφύλαξα. Έχουν γράψει ότι ήμουν για χρόνια ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα. Παλιά είχαν γράψει ότι ήμουν και ζευγάρι με τον Νίκο Γκάλη».

Επιπλέον, σχολίασε τη γυμνή φωτογράφιση που της είχαν προτείνει να κάνει: «Μου είχε γίνει πρόταση, αλλά δεν μπορούσα να με φανταστώ κρεμασμένη με τα μανταλάκια. Δεν έβλεπα τότε ότι ήμουν όμορφη. Έβρισκα χιλιάδες κουσούρια πάνω μου».

Σε αντίθεση με την άνωθεν δήλωση, νωρίτερα τόνισε ότι «Δεν με απασχολεί η εικόνα μου. Την αγαπώ τη ζωή, είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Είμαι ένας μοναχικός λύκος, έδωσα πάρα πολλά στη δουλειά μου, αλλά στην προσωπική μου ζωή έδωσα την ψυχή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ερωτεύτηκα, έφτασα στον γάμο, αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι για να κάνουν οικογένεια και παιδί. Το να κάνεις παιδί είναι εύκολο, το να μεγαλώνεις έναν σωστό άνθρωπο είναι θυσία. Η μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν είχε κάνει ένα παιδί, θα ήταν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό», συμπλήρωσε για τη μητρότητα η Ελένη Φιλίνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου