Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: Υπήρχε συμπρωταγωνιστής μου που απολάμβανε περισσότερο τα τηλεοπτικά φιλιά μας

«Δεν του είπα ποτέ τίποτα, όχι. Μετά μου την έπεσε αυτός, εκδηλώθηκε», είπε η ηθοποιός

Με χιούμορ και καλή διάθεση, η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Σοφίας Τσίπα, στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, έκανε και αποκαλύψεις για συνάδελφό της και τα φιλιά που αντάλλαξαν για τις τηλεοπτικές ανάγκες.

«Σου έχει τύχει σε σκηνή φιλιού στην τηλεόραση, συμπρωταγωνιστής σου να νιώσεις ότι το θέλει, ότι το απολαμβάνει και περνάει καλά εκείνη την ώρα και δεν είναι ένα τηλεοπτικό φιλί;», ρώτησε η Σοφία Τσίπα την Πηνελόπη Πλάκα.

«Ναι, έχει τύχει και έκανα πως δεν το κατάλαβα, αλλά το κατάλαβα! Δεν του είπα ποτέ τίποτα, όχι. Μετά μου την έπεσε αυτός, εκδηλώθηκε», απάντησε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τον ποιον θα επέλεγε ανάμεσα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε πως θα ήθελε να παίξει σε σίριαλ με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη σειρά του «Maestro», με την οποία αναμένεται να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό.

«Είσαι όμορφη;», θα τη ρωτήσει η Σοφία Τσίπα. «Δεν ξέρω, είμαι; Μπορεί», θα απαντήσει η Πηνελόπη Πλάκα.

Όταν της λέει η δημοσιογράφος ότι είναι, την ευχαριστεί και σημειώνει πως κάποιες φορές νιώθει να το ξέρει και κάποιες άλλες πάλι όχι.

Ανάμεσα σε ρυτίδες ή μπότοξ, η λαμπερή ηθοποιός επιλέγει τις ρυτίδες. Θα ήθελε όταν googlάρει το όνομά της να μη βγαίνει τίποτα. Τι θα διάλεγε ανάμεσα στο να χάσει όλους τους followers της στο Instagram και να πάρει δέκα κιλά μέσα σε μια νύχτα; Θα προτιμούσε, όπως απάντησε, να χάσει τους followers της στο Instagram.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου