Reality

Survivor All Star: Ο χωρισμός στέλνει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Άγιο Δομίνικο – Τι συζητά

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χώρισε με τον σύντροφό της και έτσι αναμένονται εκπλήξεις στο Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε δηλώσει ξεκάθαρο πως της είχαν κάνει πρόταση από το Survivor, αλλά επειδή είχε σχέση και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν σκεφτόταν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως, ο χωρισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου άλλαξε τα δεδομένα και έτσι εκείνη φαίνεται να ετοιμάζει βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να αγωνιστεί στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha «Super Κατερίνα», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο την ερχόμενη εβδομάδα ενώ η Ευρυδίκη έχει ήδη «κατεβάσει» από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με το μονόπετρο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version