Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo» (Βίντεο)

Ο Μάκης Τσέλιος κάνει αναδρομή στην 53ετη καριέρα του.

Aναφέρει ποιες Ελληνίδες μοντέλα έκαναν πραγματικά καριέρα στο εξωτερικό, μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τα καλλιστεία, την ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη, στα χέρια της οποία θα περάσει ο οίκος του, και δίνει στιλιστικές συμβουλές για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο Μάκης Τσέλιος είπε για την Ελένη: «Η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια φίλη, έχουμε δουλέψει στα καλλιστεία».

Σχετικά με το παρελθόν του σχολίασε ο σχεδιαστής μόδας: «Τη δεκαετία του ‘90 ήταν πολύ μεγάλη η πορεία μου. Από τα καλλιστεία βγαίνανε πολλά μοντέλα. Είχαμε γνωρίσει μοντέλα από το λεωφορείο και από το δρόμο».

Αναφορικά με ποιες Ελληνίδες έχουν διαγράψει πορεία στις διεθνείς πασαρέλες σημείωσε: «Μαζί με τον Βασίλη (Billy Bo) συμβουλέψαμε την Έλενα Κουντουρά και την Βίκυ Κουλιανού να δουλέψουν στο εξωτερικό. Η Κουντουρά και η Κουλιανού κάνανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Η Έλενα Ναθαναήλ θα μπορούσε να κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, ήταν σαν την Όντρει Χέμπορν. Την Έλενα Ναθαναήλ μόνο εγώ την έντυνα».

Σε ερώτηση αν η Ελλάδα έβγαλε σταρ απάντησε: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo. Ο Βασίλης έφυγε νωρίς και μετά συνέχισα εγώ το έργο μου».

«Δεν με απασχολεί η πάροδος του χρόνου, θέλω να είμαι υγιής, ζω με τους νέους ανθρώπους γιατί έτσι έχω διάθεση να κάνω ό,τι θέλω» ανέφερε.

Εξήγησε ο σχεδιαστής μόδας γιατί έπαψε να πηγαίνει στα μπουζούκια, ενώ παλιά το επέλεγε: «Έπαψα να πηγαίνω στα μπουζούκια που μου άρεσαν πάρα πολύ , με ενοχλούν και δεν ακούω καλά τραγούδια».

Για το πέρασμα του οίκου μόδας που δημιούργησε στην Ελισάβετ Μουτάφη που είναι ανιψιά του ανέφερε: «Θέλω να περάσει η δουλειά μου στην Ελισάβετ Μουτάφη. Θα κάνω μια μεγάλη επίδειξη και θα αποχαιρετήσω τον κόσμο και θα τον χαιρετήσει η Ελισάβετ».

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό κατέληξε: «Έδωσα πολύ μεγάλο βάρος στην καριέρα μου και άφησα την προσωπική μου ζωή, πάντα κάτι χάνεις».

«Στα ρεβεγιόν τα χρώματα που πρέπει να φορεθούν είναι το άσπρο, το μαύρο και το κόκκινο μόνο στις ξανθιές», συμβούλευσε ο Μάκης Τσέλιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου