Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάνιε Γουεστ: «Ο Έλον Μασκ είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα»

«Οι Κινέζοι έχουν φτιάξει πολλούς και αυτός ο Έλον ήταν το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε», τονίζει ο ράπερ

Μετά τη δημόσια επίθεση στον Μαρκ Ζούγκεμπεργκ επειδή τον απέκλεισε προσωρινά από το Instagram, o Κάνιε Γουεστ στρέφεται και κατά του Έλον Μασκ.

Ο γνωστός ράπερ αυτή τη φορά έφαγε μπλόκο από το Twitter λόγω των νέων αντισημιτικών σχολίων που διατύπωσε, όταν όντας καλεσμένος σε εκπομπή του Alex Jones εξέφρασε ανοιχτά τη λατρεία του για τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ δεν δίστασε δημοσιεύσει και την εικόνα ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με το εβραϊκό άστρο του Δαυίδ.

Πλέον έχει ανακτήσει τον λογαριασμό του στο Instagram και σε ποστ του «έριξε τα βέλη» του κατά του Αμερικανού μεγιστάνου, δηλώνοντας πως «είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα» και τονίζοντας ότι «οι Κινέζοι μάλλον προσπάθησαν να φτιάξουν έως και 30 Έλονς, μέχρι που αυτός ήταν το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε».

Έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram ο Κάνιε Γουεστ:

«Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Έλον μπορεί να είναι μισός Κινέζος; Έχετε δει ποτέ τις φωτογραφίες του ως παιδί; Άμα πάρουμε έναν ιδιοφυή Κινέζο και τον ζευγαρώσουμε με ένα νοτιοαφρικανικό super model έχουμε έναν Έλον. Και λέω “έναν Έλον”, επειδή μάλλον έχουν φτιάξει 10 με 30 Έλονς  και αυτός είναι το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε».

Φυσικά, ο Μακ που δεν αφήνει τίποτα να «πέσει κάτω» σχολίασε χιουμοριστικά τους ισχυρισμούς του ράπερ, επισημαίνοντας πως τους λαμβάνει υπόψη ως κομπλιμέντο.

«Αγαπώ τους Ναζί και τον Χίτλερ»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κάνιε Γουεστ προχώρησε σε νέα αντισημιτικά σχόλια προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο ράπερ εμφανίστηκε στον ιστότοπο InfoWars του συνωμοσιολόγου, Alex Jones, και δεν δίστασε να εκφράσει live την αγάπη του για τους Ναζί και τον θαυμασμό του για τον Αδόλφο Χίτλερ.

«Βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ. Αυτός εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους, εφηύρε το ίδιο το μικρόφωνο που χρησιμοποιούσα ως μουσικός… Κάθε ανθρώπινο ον έχει κάτι πολύτιμο που έφερε στον κόσμο, ειδικά ο Χίτλερ. Μου αρέσει ο Χίτλερ», είπε ο ράπερ.

Και πρόσθεσε: «Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί. Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Οι δηλώσεις του ράπερ προκάλεσαν την άμεση καταδίκη από τον Ρεπουμπλικανικό Εβραϊκό Συνασπισμό, ενώ λίγο μετά αποκλείστηκε και από τοι Twitter, με τον Έλον Μασκ να ξεκαθαρίζει: «Έκανα ό, τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», ως απάντηση στην εικόνα που αναρτήθηκε από τον ράπερ, ο οποίος είναι όλο και περισσότερο απομονωμένος μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου