Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άστον Κούτσερ: Ο ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για την εγκεφαλική παράλυση του αδελφού του (Βίντεο)

«Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός και ο αδελφός μου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά να πάθει θρόμβωση» ανέφερε

Ο Άστον Κούτσερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μία κοινή συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του, Μάικλ, για τις ανάγκες της εκπομπής «The Checkup With Dr.David Agus».

Στο απόσπασμα ο ηθοποιός μιλάει για τις ενοχές που αισθανόταν για τη δική του επιτυχία σε σχέση με την υγεία του αδελφού του: «Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός; Και ο αδελφός μου να γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, μετά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά να πάθει θρόμβωση».

Όταν ο δρ. Ντέιβιντ ‘Αγκους ρώτησε τα αδέλφια γιατί απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, ο Μάικλ απάντησε με ειλικρίνεια: «Ζήλια σίγουρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Δείτε το βίντεο 

Στο κλιπ ο Άστον Κούτσερ φαίνεται κάποια στιγμή, να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ με τον αδελφό του, συγκινημένοι, πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η εκπομπή στην οποία προβλήθηκε η συνέντευξη μίλησε με τον δρ. Άγκους πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι είναι γιατρός του Άστον και φίλος του εδώ και πολύ καιρό, ενώ πρόσθεσε ότι: «Ο αδελφός του ζει στο Κολοράντο, έχει μια αξιοσημείωτη φυσιολογική ζωή, μια καταπληκτική οικογένεια και είναι πολύ επιτυχημένος».

Τα τρία πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα κάνουν πρεμιέρα στις σήμερα 6 Δεκεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα προβληθούν και τα υπόλοιπα επεισόδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου