Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στο Λονδίνο για να δει τον γιο της, Νικόλα Ευαγγελάτο και μοιράστηκε τη χαρά της στα social media.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανέφερε πως, «είχα “χάσει” ένα παιδί, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για τις σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε την ωραία, εγκλωβίστηκε. Έβλεπες τη Έλλη Λαμπέτη και σου κοβόταν η ανάσα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήγε στην Επίδαυρο και έγινε ρεζίλι. Η Μελίνα Μερκούρη δεν ήταν καλή ηθοποιός, δεν ήταν το ταλέντο», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Για τις ανασφάλειές της και πώς το διαχειρίζεται, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως, «Είχα μια ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Κάνω έναν μικρό διαλογισμό πριν από κάθε παράσταση».

«Έχω πάει καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως Πηνελόπη Πλάκα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπανδρέου αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όσα δεν γνωρίζαμε για το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου μου είπε να περιμένω ένα σήμα του, αλλά δεν φαντάστηκα να γυρίσει και να κάνει το νεύμα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής αυτής της κίνησης, πολλές γυναίκες είπαν, «αυτός είναι ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο δικός μου Θεός», αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

«Έχω κάνει τα πάντα, όταν ζήλευα. Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι, είμαι άφωνη», εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου