Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: Κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να λειτουργούν ασύδοτα

Η κουβέντα ξεκινά µε την ανακοίνωση πως το «Maestro» έγινε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, αφού η πλατφόρµα πήρε τα παγκόσµια δικαιώµατα για τη σειρά του Παπακαλιάτη

Υποδύεται τον µοναδικό γιατρό των Παξών στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», στο Mega.

Ο Αντίνοος Αλµπάνης δεν είναι µόνο ταλαντούχος, αλλά έχει λόγο που σε καθηλώνει, σε κάνει να θέλεις να τον ακούσεις, γιατί σίγουρα θα «πάρεις» και θα «µάθεις» από εκείνον! Ο «Μιχάλης» του «Maestro» µιλά για τη ζωή του, την κοινωνία των «τεράτων», αλλά και για το πόσο τον άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του.

Η κουβέντα ξεκινά µε την ανακοίνωση πως το «Maestro» έγινε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, αφού η πλατφόρµα πήρε τα παγκόσµια δικαιώµατα για τη σειρά του Παπακαλιάτη. «Είναι κάτι που το γνωρίζαµε ως πιθανότητα. Είµαστε πολύ χαρούµενοι και πολύ ευτυχισµένοι. Είναι η πιο ουσιαστική δουλειά του Χριστόφορου και σε επίπεδο σεναρίου και σε επίπεδο δοµής, γιατί είναι στην πιο ώριµή του φάση και καταπιάνεται µε τόσο διακριτικό τρόπο και µε τόση φροντίδα µε ζητήµατα που απασχολούν την κοινωνία σήµερα, που µόνο αξιοθαύµαστο είναι», δηλώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου