Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λαμπερή πρεμιέρα για την Μελίνα Ασλανίδου στην Πάτρα (Φωτό)

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου στο ιστορικό “Χάραμα” της Πάτρας είναι γεγονός!!! Στην όμορφη παρέα και οι Μύρωνας Στρατής, Γρηγόρης Πετράκος και Αχιλλέας Αγγελόπουλος

Ένα συναρπαστικό τριήμερο με πολύ κέφι και αξέχαστες μουσικές στιγμές επιφύλασσε η πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τη χειμερινή σεζόν στο εμβληματικό “Χάραμα” στην καρδιά της Πάτρας μαζί με τους Μύρωνα Στρατή, Γρηγόρη Πετράκο, Αχιλλέα Αγγελόπουλο, Μαρία Ζούκα και Άννα Κακολύρη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Σούλη. Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν από τους επιχειρηματίες Ηλία και Αλέξανδρο Οικονόμου στην όμορφη πόλη της Πάτρας, τους κεντρικούς πεζοδρόμους Ρήγα Φεραίου και Αγ. Νικολάου, γευματίζοντας στο place to be “BeerBarQ”, ενώ μαζί με πολλούς επώνυμους καλεσμένους, που ταξίδεψαν αποκλειστικά για την πρεμιέρα από την Αθήνα, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας τους λαμπερούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Το “Χάραμα”, ένας χώρος ελληνικής μουσικής από το 1985, χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη δική του ταυτότητα που ακολουθεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζοντας το καλό ελληνικό τραγούδι, προσφέροντας αυθεντικές νύκτες διασκέδασης. Σημαντικοί ερμηνευτές, καλλιτέχνες και μουσικοί έχουν περάσει από την σκηνή του όλα αυτά τα χρόνια καθιερώνοντάς το σε μία από τις σημαντικότερες μουσικές σκηνές πανελλαδικά!

IMG_2022
IMG_2101
IMG_1911
IMG_1979new
IMG_1965
IMG_2091new
IMG_1987
IMG_2136
IMG_2150
IMG_1882
IMG_1886

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου