Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικ Νόλτε για την «κόντρα» με τη Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «I Love Trouble»: «Ήταν παράλογο»

Ο ηθοποιός μίλησε για την κόντρα του με τη συμπρωταγωνίστριά του το 1993 και ανέφερε πως «έχει αφήσει πίσω του τα άσχημα συναισθήματα»

Έχουν περάσει 30 χρόνια σχεδόν, από την πρώτη φορά που ο Νικ Νόλτε μίλησε ανοιχτά για την «κόντρα» που είχε με τη Τζούλια Ρόμπερτς στα γυρίσματα της ταινίας «I Love Trouble».

Οι δύο συμπρωταγωνιστές είχαν αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στις κακές σχέσεις που είχαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, με την ηθοποιό να δηλώνει το 1993 πως ο Νόλτε είχε απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί της κι εκείνος να αντεπιτίθεται, λέγοντας πως η Ρόμπερτς «δεν είναι καλός άνθρωπος και αυτό το γνωρίζουν όλοι».

 

Σήμερα, ο Νικ Νόλτε αναφέρει πως έχει αφήσει την κόντρα τους στο παρελθόν και δεν θέλει να δώσει συνέχεια σε άσχημα συναισθήματα.

Μιλώντας στο «Insider», ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν παράλογα όσα περάσαμε. Όντως δεν είχα, ούτε και έχω φιλικές σχέσεις με την Ρόμπερτς, αλλά το έχω θάψει μέσα μου».

Νέο πρόσωπο της Lancome η Julia Roberts

 

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, είχαν κι οι δύο μερίδιο ευθύνης για την κόντρα ανάμεσά τους.

«Ήταν κατά ένα μέρος δικό μου λάθος, αλλά και λίγο δικό της. Η Τζούλια είχε παντρευτεί στις αρχές που κάναμε την ταινία αυτή κι ήταν ένα από τα πράγματα που είχα προσεγγίσει με εντελώς λάθος τρόπο», είπε αναφερόμενος στον γάμο της με τον Λάιλ Λόβετ, ο οποίος έληξε μέσα σε δύο χρόνια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου