Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή εμφάνιση σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα (Φωτό)

οικονομακου

Στο Θέατρο Ήβη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Νοεμβρίου η Αθηνά Οικονομάκου και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «42497» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο φωτογραφικός φακόςαπαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στην βραδινή έξοδο λίγο πριν το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η γνωστή ηθοποιός σύντομα θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι, αφού την φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» η οποία τον επόμενο μήνα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς.

Αθηνά Οικονομάκου – Η καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Φίλιππο Μιχόπουλο και την καθημερινότητά με δύο παιδιά…

«Είμαι καλά, προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να είναι όλα όπως πρέπει για την οικογένεια μου, να είμαστε με τον Φίλιππο καλά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε έστω ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα για να συζητάμε, ακόμη και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μιλάμε πάρα πολύ με τον Φίλιππο και κάνουμε και μικρές αποδράσεις, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, μαζί με την οικογένεια», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αυτή την περίοδο μάλιστα η ηθοποιός έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο καθώς βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου