Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ντιλέτα Λεότα στα… «δίχτυα» του Λορίς Κάριους

H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ

Αρκετές είναι οι φήμες που θέλουν τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα, Λόρις Κάριους να έχει «τυλίξει» στα… «δίχτυα»  του, τη Ντιλέτα Λεότα. Ο 29χρονος Γερμανός τερματοφύλακας, λοιπόν, έχει δεσμό με την 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια, Nτιλέτα Λεότα σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Όπως όλα δείχνουν, η δούπερ σταρ του δικτύου DAZN ξεπέρασε τον χωρισμό της με το μοντέλο Τζιακόμο Καβάλι, τον οποίο σταμάτησε να ακολουθεί και στο Instagram και βρήκε νέο φίλο.

Η Λεότα γύρισε σελίδα και έχει δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, Λόρις Κάριους, όπως αναφέρει το «Gente».

Λεότα και Κάριους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία, σε σημείο που η Ιταλίδα ρεπόρτερ έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο τερματοφύλακα.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο Γερμανός κίπερ της Νιούκαστλ, ο οποίος θεωρείται δεύτερη επιλογή στον αγγλικό σύλλογο και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος, θα βρει παρηγοριά εκτός γηπέδου, στην αγκαλιά της Ιταλίδας παρουσιάστριας.

Οι πρώην…

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

Ο Λόρις Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα.

Ωστόσο η σχέση τους διακόπηκε το 2021 όταν η Γερμανίδα ηθοποιός είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα σε σκάφος στη Μύκονο.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου