Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: «Για μένα υπήρχε, ναι, ένα χέρι προστασίας»

“Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα δύο σοβαρά ατυχήματα που έχει ζήσει εξηγώντας την προσωπική σχέσει που θέλει να έχει με την Πίστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σταθακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο συνέβη ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και το άλλο έγινε δυο μέρες επίσης κοντά. Μπορεί να είναι και τυχαίο, δεν το ξέρω, δεν το λέω ως θαύμα ντε και καλά γιατί όλα τα ονομάζουμε θαύματα. Μπορεί όμως και να είναι, δεν ξέρω, Σημασία έχει ότι για μένα, μέσα μου, υπήρχε ναι ένα χέρι προστασίας».

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Θα πάω όμως στην εκκλησία κυρίως κάποια στιγμή που θα περάσει από κάποιο ξωκλήσι».

«Θέλω να είναι πιο προσωπική η στιγμή που θα είμαι εγώ μόνος μου μέσα σε μια εκκλησία παρά όταν είναι πάρα πολύς κόσμος και κυρίως τα τελεταία χρόνια που μπορεί να με αναγνωρίζουν και να είναι όλα τα πρόσωπα σε μένα» συμπλήρωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου