Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: Αισθητικά ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου

Αποκαλυπτική η ηθοποιός!

Η Θέμις Μπαζάκα κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν παρακολουθεί τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει. «Δεν μου αρέσει να βλέπω τις παλιές μου ταινίες. Δεν μπορώ να με βλέπω. Υποκριτικά βρίσκω όλο λάθη.

Αισθητικά δεν μου αρέσει ο εαυτός μου. Ποτέ δεν μου άρεσε. Όλο το φαντάζομαι κάπως αλλιώς. Όταν παίζω έναν ρόλο, έχω μέσα στο μυαλό μου μια εικόνα αυτού του ανθρώπου που παίζω. Με φαντάζομαι κάπως και προσπαθώ αυτό το πράγμα να το πετύχω και αυτό ποτέ δεν είναι αυτό που έχω ονειρευτεί και απογοητεύομαι» ανέφερε η ηθοποιός.

Περιπετειώδης ήταν η έλευση της Θέμιδος Μπαζάκα στην ΕΡΤ για να εμφανιστεί στο «Στούντιο 4» όπως πολύ παραστατικά διηγήθηκε.

Έπεσε σε έναν μάλλον δύσθυμο ταξιτζή που δεν την άφηνε να ανοίξει παράθυρο για να πάρει αέρα αλλά και δεν ήθελε να μπει στον αυλόγυρο του Ραδιομεγάρου για να την αποβιβάσει!

«Ο ταξιτζής που με έφερε εδώ με διέλυσε… Νευρικός, βίαιος… Δεν του το είπα γιατί με έχουν βγάλει από το ταξί και με έχουν αφήσει στη μέση του δρόμου.

Θυμάμαι μια περίπτωση που ένας ταξιτζής κάπνιζε, ήταν τα τζάμια κλειστά, έβρεχε καταρρακτωδώς και λέω «σας παρακαλώ ανοίξτε λίγο τα τζάμια γιατί με πειράζει ο καπνός». Σταματάει και μου λέει: «Σε πειράζει ο καπνός; Αυτός ο καπνός; Σαν τη γυναίκα μου είσαι κι εσύ»! Βγαίνει έξω, μου ανοίγει την πόρτα και μου λέει «Βγες έξω! Δεν θέλω μπιπ να είσαι μέσα στο αμάξι μου»! Με κατέβασε μέσα στην καταρρακτώδη βροχή», περιέγραψε η Θέμις Μπαζάκα.

«Στον σημερινό ταξιτζή του είπα να κατεβάσω λίγο το παράθυρο γιατί έχει πολύ ζέστη και μου λέει: «Το παράθυρο; Όχι κοπελιά γιατί εδώ έχουμε και ένα σβέρκο». Πάω μετά να τον πληρώσω, με κλειστή την πόρτα και κλείνει αμέσως το παράθυρο», είπε στη συνέχεια η Θέμις Μπαζάκα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου