Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρκίζ Τζάκσον: Ο γιος του 50 Cent προτίθεται να τον «πληρώνει» για να έχει ποιοτικό χρόνο μαζί του – Η ειρωνική ανάρτηση του 25χρονου

Η απάντηση του διάσημου ράπερ

Την προσοχή των followers του , θέλησε να τραβήξει ο 25χρονος γιος του 50 CentΜαρκίζ Τζάκσον αναρτώντας στα social media μία φωτογραφία, κάτω από την οποία γράφει ότι προσφέρει χρήματα στον πατέρα του με αντάλλαγμα 24 ώρες από το χρόνο του. 

Ο 50 Cent δεν έχει απαντήσει στην πρόκληση του γιου του αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μαρκίζ θέλει να τραβήξει την προσοχή του πατέρα του με απώτερο σκοπί να έρθουν πιο κοντά οι δυο τους.

«Αφού όλοι νομίζετε ότι 6.700 δολάρια είναι τόσα πολλά λεφτά, ας πει κάποιος στον πατέρα μου ότι θα τον πληρώσω 6.700 δολάρια για μόνο 24 ώρες από το χρόνο του, ώστε να μπορούμε να κάνουμε όλα όσα ήθελα να κάνω μαζί του όταν ήμουν παιδί. Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο όποιο χρώμα του αρέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram o 25χρονος.

Η ειρωνική φωτογραφία

Εκτός από το σαρκαστικό κείμενο, ο Μαρκίζ ειρωνεύτηκε τον διάσημο πατέρα και μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα ο νεαρός, σε μία προσπάθει να τσαντίσει προφανώς τον πατέρα του, πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία είναι καθιστός, και από πίσω φαίνοται μερικά χαρτονομίσματα που έγραφαν τη λέξη «ENTITLED» (κακομαθημένος).

Η κίνηση αυτή του Μαρκίζ δεν είναι τυχαία, καθώς μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 50 Cent είναι που τον δείχνει με στοίβες μετρητών και τη λέξη να γράφει τη λέξη «BROKE».


Σε αυτή την κόντρα πατέρα γιου φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο καθώς ο 50 Cent φαίνεται να ενοχλήθηκε όταν ο Μαρκίζ είπε ότι τα 80.000 δολάρια που παίρνει η μητέρα του ως διατροφή δεν είναι αρκετά για εκείνον. Όπως υποστηρίζει θα έδινε 6.700 δολάρια τον μήνα από τη διατροφή του για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Η απάντηση του 50 Cent

Ο διάσημος ράπερ αντί να απαντήσει άμεσα στον γιο του δημοσίευσε ένα κλιπ από τον χαρακτήρα του στη σειρά ”Power”, όπου ο Kanan σκοτώνει τον ίδιο του τον γιο μετά από μια διαμάχη, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μια επανένωση πατέρα-γιου να μοιάζει άπιαστο όνειρο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου