Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Τα σχόλια για τη Μαλέσκου αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας

«Κουλάρετε ρε παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», σχολιάζοντας το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός αναφέρθηκε αρχικά στις τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους την ενημέρωση: «Το θεωρώ λάθος, οι ψυχαγωγικές εκπομπές να έχουν ενημερωτικό κομμάτι. Όσες το έκαναν το πλήρωσαν ακριβά, οι δύο που το κατάφεραν ήταν το Χαμογέλα και Πάλι και το Πρωινό. Κάποιες εκπομπές σαν το Love it δεν έπρεπε να κάνουν ενημέρωση. Τις μέρες που κάναμε καθαρά ψυχαγωγία, κάναμε καλυτέρα νούμερα», σχολίασε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που πλέον δεν είναι μαζί τηλεοπτικά, είπε πως: «Μπορεί να πετύχει γιατί έχουν αποκτήσει έναν αναζωογονητικό ανταγωνισμό. Έχουν μια σπιρτάδα, μία ενέργεια. Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Λιάγκα».

Για το πρωινό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επεσήμανε πως: «Τα συμπαθώ τα παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Όταν είδα την εκπομπή κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι φρέσκο. Όλοι μπορούν να παρουσιάσουν μία εκπομπή, το θέμα είναι ποιοι πείθουν. Από μένα είναι «όχι». Αν πρέπει να προτιμήσω κάπου την Ελένη Χατζίδου, την προτιμώ στην παρουσίαση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.
«Κουλάρετε ρε παιδιά με τα σχόλια που κάνετε με την Ιωάννα Μαλέσκου που δεν είναι πλέον στην τηλεόραση. Μου κάνει εντύπωση, αυτό αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας. Προφανώς και διαφωνώ με τον Δημήτρη Παπανώτα που είπε ότι η Ιωάννα είναι “εκεί που της ανήκει, δηλαδή εκτός τηλεόρασης”. Εγώ που συνεργάστηκα με την Ιωάννα, δήλωσα ότι φέτος δεν ήθελα να είμαι κάπου, γιατί θα ήθελα να είμαι με την Ιωάννα Μαλέσκου κάπου», τόνισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00