Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέτι Μίντλερ: Στο Ηράκλειο η ηθοποιός – Επισκέφθηκε αρχαιολογικούς χώρους και απόλαυσε την κρητική κουζίνα (Φωτό)

Η ηθοποιός αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους τουρίστες, θέλοντας να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο «αθόρυβη» την παρουσία της

Η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ επισκέφθηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το νησί της Κρήτηςόπου κι απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης, την περασμένη Τρίτη.

Ειδικότερα, η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και εν συνεχεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

km

Λίγο αργότερα, απόλαυσε το μεσημεριανό της γεύμα με τον σύζυγό της και δύο συνεργάτιδές του σε γνωστό εστιατόριο της πόλης προκαλώντας παροξυσμό στους διερχόμενους τουρίστες που την αναγνώριζαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti, το μενού περιελάμβανε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ενώ για το κρασί προτίμησε μοσχάτο σπίνας από κρητικό αμπελώνα.

jn

Μάλιστα, η Μπέτι Μίντλερ ξετρελάθηκε από την κρητική κουζίνα, ενώ ολοκλήρωσε το γεύμα της απολαμβάνοντας ως επιδόρπιο πολίτικο χαλβά με παγωτό και λικέρ μαστίχας.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους τουρίστες που την αναγνώριζαν και εξέφραζαν δυνατά τα συναισθήματα θαυμασμού τους θέλοντας να διατηρήσει, όσο το δυνατόν πιο «αθόρυβη» την παρουσία της στο Ηράκλειο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου