Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λένα Παπαδοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα (Φωτό)

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια προτιμά να μένει μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας», όμως φροντίζει να κρατά επαφή με το κοινό της μέσω των social media – Δείτε φωτογραφίες

Η Λένα Παπαδοπούλου μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τα τραγούδια της και ξεχώρισε για τη φωνή της, έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, φροντίζει να κρατά επαφή με το κοινό της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα, μέσω του Instagram.

 

Αναρτά πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, αλλά και την καριέρα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αφήνουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, είτε για να της πουν μία απλή «καλημέρα», είτε για να τονίσουν πόσο έχει ομορφύνει στα 47 της χρόνια.

Η τραγουδίστρια ανέκαθεν διατηρούσε μια διακριτική στάση στη ζωή της και φρόντιζε να απέχει από τη δημοσιότητα. Ακόμα και όταν ήρθε στη ζωή της ο γιος της με τον Αλέξανδρο Τσαούση, το ζευγάρι «προστάτευσε» το ευτυχές γεγονός και το κράτησε μακριά από τα «φώτα».

Το ζευγάρι μετρά 19 χρόνια κοινής πορείας, με τους δυο τους να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τις εκδηλώσεις αγάπης στα social media.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου