Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός: «Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι από τους τελευταίους δεινόσαυρους στην τηλεόραση»

Όσα είπε ο Φίλιππος Σοφιανός για τη συνεργασία με τον δημοφιλή σκηνοθέτη στο νέο κύκλο της σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι.

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός την Κυριακή στο πλατό της εκπομπής OPEN Weekend με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Κόκκινο ποτάμι, η επιστροφή». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη και τον ρόλο τον οποίο θα υποδυθεί στο επιτυχημένο σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση άρχισε πλέον να ανθίζει, να γίνονται σημαντικές παραγωγές που δεν είχαν να κάνουν με την προηγούμενη δεκαετία. Το Κόκκινο Ποτάμι είναι μια παραγωγή τεραστίου βελινικούς. Υπάρχει ένα εξαιρετικό συνεργείο με επαγγελματίες, η δουλειά γίνεται με τον καλύτερο δυνατό και επαγγελματικό τρόπο».

«Το κριτήριο σε μια δουλειά είναι να τηρούνται τα όρια του επαγγελματισμού. Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι από τους τελευταίους δεινόσαυρους στην τηλεόραση. Είναι άνθρωπος που λατρεύει και στηρίζει τους ηθοποιούς και στήνει όλο το περίγυρο για να αναδείξει τον ηθοποιό».

«Η περίοδος είναι παραμονές της καταστροφής της Σμύρνης, έχουν αρχίσει οι διωγμοί των Ποντίων και η κυβέρνηση του Βενιζέλου στέλνει επίτροπο να ελέγξει εάν τηρούνται τα μέτρα. Και εκεί εμφανίζονται τα μελανά σημεία» πρόσθεσε, ακόμα, ο Φίλιππος Σοφιανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου