Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού – Το ξέσπασμα της γυναίκας του στο δικαστήριο (Βίντεο)

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και ακόμη δύο απόπειρες.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών κατέφθασαν ο Πέτρος Φιλιππίδης, συνοδεία της γυναίκας του, Ελπίδας Νίνου και της δικηγόρου του. Οι τρεις τους εισήλθαν κανονικά από την κεντρική είσοδο, ενώ δέχτηκαν καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, χωρίς ωστόσο να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Την ίδια ώρα, από την άλλη είσοδο του δικαστηρίου εισήλθαν και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, η οποία είναι μάρτυρας της κατηγορίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα της γυναίκας του Πέτρου Φιλιππίδη, χθες στο δικαστήριο, την ώρα που ρωτήθηκε εάν είχε υποψίες πως ο σύζυγός της διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.

Επρόκειτο για μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για την Ελπίδα Νίνου, η οποία όταν άκουσε την ερώτηση ξέσπασε σε λυγμούς και άρχισε να εξιστορεί την ιστορία γνωριμίας και γάμου με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ενώ αναφέρθηκε και στο παιδί τους αλλά και σε κάποιες εγκυμοσύνες που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στην κατάθεσή της η κ. Νίνου προσπάθησε να καταρρίψει και να αποδομήσει τις κατηγορίες των τριών γυναικών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και επέμεινε στην αρχική της κατάθεση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου