Showbiz

Ο Γουίλιαμ Αμπαντί κάνει διακοπές στη Μύκονο (Φωτό)

Μετά την επίσκεψή του στην Τήνο, ο «Αντουάν» του «Emily in Paris» απολαμβάνει τις θάλασσες της Μυκόνου – Δείτε τις φωτογραφίες

 

Ο Γουίλιαμ Αμπαντί, γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Gossip Girl, Sex and The City, Homeland, The O.C., Ugly Betty και Emily in Paris, βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές.

Ο Γάλλος ηθοποιός απαθανατίστηκε σε παραλία του νησιού, να απολαμβάνει τη θάλασσα και να παίζει μπάλα με την παρέα του. Φορώντας ένα κίτρινο μαγιό, πέρασε αρκετό χρόνο μέσα στη θάλασσα, διασκεδάζοντας με τους φίλους του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα μέσα Αυγούστου ο Αμπαντί που υποδύεται τον Αντουάν Λάμπερτ στην τηλεοπτική σειρά «Εmily in Paris», επισκέφτηκε την Τήνο.

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο, ωστόσο αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προτού επιστρέψουν στο πλατό.

O Γάλλος ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές του, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης τη λέξη «ευγνωμοσύνη».

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε ο ηθοποιός

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version