Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κιμ Καρντάσιαν: Photoshop μέχρι και στον λαιμό (Βίντεο)

Η ριάλιτι σταρ «κατηγορείται» για ακόμα ένα αποτυχημένο photoshop, καθώς TikToker δείχνει πώς έκανε τον λαιμό της να φαίνεται πιο λεπτός

H Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να επεξεργάστηκε φωτογραφία της για να φαίνεται πιο αδύνατος ο λαιμός της, σύμφωνα με χρήστης του TikTok, που ανακάλυψε την αισθητική παρέμβαση.

Η φωτογράφος Κάρολιν Ρος δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει πως η 41χρονη Καρντάσιαν χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop και «διόρθωσε» την εικόνα.

Ο λαιμός της πριν την επεξεργασία

«Η Κιμ είναι εξπέρ στο Photoshop και αφαιρεί ό,τι δεν της αρέσει», λέει η Κάρολιν, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Caroline In The City» στο TikTok.

«Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως αυτό κάνει το λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή ακριβώς εδώ έχει αφαιρεθεί με Photoshop.
Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του Photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop», εξήγησε.

«Όπως μπορείτε να δείτε, η αντανάκλαση του νερού στο φόντο αρχίζει να φαίνεται πολύ πιο φυσική και δεν έχουμε αυτό το παραμορφωμένο αποτέλεσμα. Έχουμε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για να το συγκρίνουμε επίσης».

«Εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε», πρόσθεσε η Κάρολιν καθώς συνέκρινε τα πλάνα. «Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση. Δείτε τα σχέδια του νερού στο φόντο».

 

Η TikToker έδειξε πώς ο λαιμός της Κιμ ήταν ελαφρώς πιο λεπτός στη φωτογραφία μετά και χρησιμοποίησε το «παραμορφωμένο» νερό ως απόδειξη.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim κατηγορείται για αποτυχημένο photoshop.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου