Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας της μαθαίνει να τρώει ψάρι

Δείτε τα stories που ανέβασε ο φαρμακοποιός μέσα από το προφίλ του στο Instagram

υνεχίζουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές μαζί, ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν αφήνουν τους διαδικτυακούς τους χωρίς βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε βίντεο στο Instagram, στα οποία φαίνεται να προσπαθεί να κάνει τη σύντροφό του να αγαπήσει το ψάρι. Όσο την ταΐζει, η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται να μην το απολαμβάνει αλλά να δυσανασχετεί.

Φίλη τους, απαθανάτισε τη στιγμή και τα βίντεο ανέβηκαν αργότερα στο προφίλ του πρώην παίκτη του Survivor. Στα κλιπ που ανάρτησε, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε, μεταξύ άλλων: «Μαθαίνουμε να τρώμε σήμερα».

Δείτε τα stories παρακάτω

https://www.youtube.com/watch?v=gFVexNhcnjQ&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema

πενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες η Βρισηίδα Ανδριώτου ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι αφήνει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη για να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε ένα Q&A μέσα από το προφίλ της, στο οποίο ένας από τους ακόλουθούς της τη ρώτησε, αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζούσε μόνιμα μέχρι τώρα.

Σε αυτή την ερώτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου