Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: Το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη

«Η αγάπη μου για την πόλη αυτή είναι πάντα πολύ ψηλά», έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσής του

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο Έλληνας τενόρος, ο οποίος τραγουδά φέτος μαζί με τη Μαρινέλλα σε καλοκαιρινή περιοδεία, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μέσα από τα social media που έχει, αναρτά συχνά φωτογραφίες του και μοιράζεται με τους ακόλουθούς του, στιγμές από την καθημερινότητά του.

Στην τελευταία του δημοσίευση, ο ερμηνευτής ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών του από την Κωνσταντινούπολη, την οποία επισκέφτηκε με φίλους και όπως έγραψε στο Instagram, πρόκειται για μία πόλη που αγαπά πολύ. Σε μερικά από τα στιγμιότυπα μάλιστα, εμφανίζεται στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Βαρθολομαίου.

«Όμορφες εικόνες από την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη (Istanbul) Πήραμε την ευλογία του Παναγιώτατου Βαρθολομαίου… Η αγάπη μου για την πόλη αυτή είναι πάντα πολύ ψηλά», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Ο Μάριος Φραγκούλης, εκτός από την Κωνσταντινούπολη βρέθηκε και στην Ελλάδα για ρις καλοκαιρινές του διακοπές. Ανέβασε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες του, με τον ίδιο να ποζάρει στα καταπράσινα νερά πιθανότατα κάποιου νησιού.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης, έγραψε: «Μερικές μέρες διακοπές στην όμορφη Ελλάδα!!!».


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version