Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τους followers της (Βίντεο)

«Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου», έγραψε στο ποστ της

Η Σοφία Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φροντίζει το σώμα της κάνοντας γυμναστική. Κάτω από τις αναρτήσεις της ωστόσο δέχεται αρνητικά σχόλια για το πόσο αδύνατη είναι.

Η Σοφία Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα καθώς δεν κατανοεί για ποιο λόγο δέχεται τόση κριτική.

Η ανάρτησή της για τα βίντεο γυμναστικής

«Αγαπητοί φίλοι,
Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί; Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό. Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη», έγραψε στο story της.

karvela__post_exercise

Δείτε βίντεο από τη γυμναστική της

Τι είχε πει η Σοφία Καρβέλα για την εξάρτησή της από το ποτό
«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά. Κλείνω 12 χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό», είχε δηλώσει παλαιότερα η Σοφία Καρβέλα για την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου