Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε ο αδερφός του, Νίκος

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πως παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αφροδίτη. Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν για τον γάμο του.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ο Νίκος Ρουβάς ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες τους.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας!!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρουβάς στο κείμενό του, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία του στην οποία ποζάρει φορώντας μία μπλούζα που αναγράφει «μόλις παντρευτήκαμε»!.

rou

Σημειώνεται πως ο Σάκης Ρουβάς έχει δύο αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον Νίκο Ρουβά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου