Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι φλόγες χτυπούσαν το σπίτι μου – Ήταν σαν πυρηνικός πόλεμος

Η χημικός περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε όταν οι φλόγες περικύκλωσαν το σπίτι της – «Το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε όταν η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι της.

 

H ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν όλα τα ζωάκια που έχει η φύση εκεί και εννοείται να μην κινδυνέψει κανένας άνθρωπος πάνω από όλα»

Το σπίτι είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου

«Σας μιλάω σε ό,τι έχω ιερό το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο, ώστε να στεγαστούν όλα τα κατατρεγμένα και βασανισμένα παιδάκια. Δεν με ένοιαζε να καεί με ένοιαζε μόνο να βοηθήσει η Παναγία ώστε να πάρει πνοή το όνειρό μου

Μάλλον έγινε το θαύμα

Σας τα γράφω και κλαίει η ψυχή μου… Μάλλον σώθηκε! Μάλλον έγινε το θαύμα! Μάλλον υπάρχει ή καλύτερα σίγουρα υπάρχει Θεός… Το καλό νίκησε το κακό», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον εφιάλτη που έζησε.

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου