Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζόνι Ντεπ: Καθηγήτρια γαλλικών η κοκκινομάλλα που εθεάθη με τον ηθοποιό

Τον βοηθά να μάθει τη γλώσσα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας – ‘Αγνωστο παραμένει το γεγονός αν οι δυο τους είναι ζευγάρι

Μετά τη νίκη του στο δικαστήριο, ο Τζόνι Ντεπ απολαμβάνει την περιοδεία του με τον Τζεφ Μπεκ στην Ευρώπη. Πέρα από τα επαγγελματικά, όλα δείχνουν πως ο Ντεπ έχει προχωρήσει και στα προσωπικά του.

Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες, έφεραν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του ηθοποιού με μία άγνωστη στα media γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτά τα στιγμιότυπα, ο Ντεπ φαίνεται να βοηθάει μια κοκκινομάλλα γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του για να τον ακολουθήσει στις πρόβες και οι φήμες που τους θέλουν μαζί έχουν αρχίσει να διαδίδονται όλο και περισσότερο.


Ποια είναι η κοκκινομάλλα φίλη του Ντεπ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail τον Ντεπ και τη γυναίκα της φωτογραφίας, τους συνδέει μια αυστηρά επαγγελματική και πλατωνική σχέση.

Μάλιστα, πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, έκαναν ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού όπως αποκαλύφθηκε είναι μία δασκάλα γαλλικών που τον βοηθά να τελειοποιήσει τη γλώσσα. Ο Ντεπ μαθαίνει γαλλικά για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας που θα προβληθεί από την επόμενη χρονιά, στην οποία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πρόκειται να ενσαρκώσει τον Λουδοβίκο ΙΕ’. Μέχρι ώρας, παραμένει άγνωστο το αν έχει δημιουργηθεί κάποιου άλλου είδους σχέση ανάμεσά τους.

Φωτογραφία: Shutterstock

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου