Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λίντα Εβαντζελίστα: Έτοιμη να επιστρέψει στις πασαρελες μετά την παραμόρφωσή της από τις πλαστικές (Φωτό)

Την επιστροφή της στις πασαρέλες ετοιμάζει το super model των 90s  Λίντα Εβαντζελίστα. Αυτή η συνεργασία που έκλεισε με γνωστό οίκο μόδας, πρόκειται για την πρώτη της δουλειά μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωσή της.

Την αποκάλυψη για την επιστροφή της στις πασαρέλες έκανε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία δήλωση πως νιώθει ευγνώμων γι’ αυτή τη συνεργασία.

Για εκείνη άλλωστε αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό μιας και πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως πλέον αποφεύγει να κοιτάζεται στον καθρέφτη καθώς δεν της αρέσει καθόλου ο παραμορφωμένος εαυτός της.

«Στους ακόλουθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου απογειώνονται, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βίαια από τη διαδικασία του CoolSculpting (σ.σ. αναφέρει το όνομα της κλινικής), που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα κι αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς χειρουργικές διορθωτικές επεμβάσεις», είχε πει όταν αποκάλυπτε στα social media τον προσωπικό εφιάλτη που πέρασε.

Το μοντέλο έχει μηνύσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 την εταιρεία, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την παραμόρφωση που της συνέβη. Το διεθνές αναγνωρισμένο top model παραμορφώθηκε από την «παράδοξη λιπώδη υπερπλασία του λιπώδους ιστού», ως σπανιότατη παρενέργεια της διαδικασίας της αισθητικής επέμβασης.

Το πρώην σούπερ μόντελ υποστηρίζει επίσης ότι, η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού δεν την κατέστρεψε μόνο αισθητικά, αλλά την οδήγησε και σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου