Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Με έσπρωξε επιθετικά…» – Αποκαλύψεις «φωτιά» για την Αντωνά

Δείτε όσα είπε…

Ένα… νέο στοιχείο για τον μεγάλο τελικό του Survivor αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο πάνελ μεσημεριανής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της φετινής σεζόν, ο οποίος συζητήθηκε περισσότερο από τον καθένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που αφορά την Μαρία Αντωνά, την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τις κινήσεις της μετά την ανακοίνωση του Στάθη Σχίζα ως νικητής.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι εκείνος έκανε τον μεγαλύτερο χαμό, ενώ αποκάλυψε ότι η Μαρία Αντωνά τον έσπρωξε την ώρα που πήγε να αγκαλιάσει τον Στάθη Σχίζα.

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor εγώ τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και το ξέρω πως είμαι έντονος χαρακτήρας. Στον τελικό, πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη Σχίζα και εκείνη την ώρα, η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός, με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου