Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δίαιτα ή άσκηση για να χάσουμε βάρος; (Βίντεο)

Ένα από τα βασικά ερωτήματα όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει μία προσπάθεια για να χάσει βάρος είναι αν πρέπει να το κάνει μόνο με δίαιτα ή να το συνδυάσει και με γυμναστική

Καλεσμένη στο «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία αναφέρθηκε στο βάρος που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Γυμναστική κάνω έτσι κι αλλιώς. Η γυμνάστριά μου μού είπε πως αν θέλεις να δεις μία διαφορά θα πρέπει να μειώσεις τις μερίδες σου. Το λάθος που έκανα παλιά ήταν να τρώω αργά το βράδυ μία τεράστια σαλάτα, ωραία, υγιεινά και νόστιμα, αλλά η ώρα αυτή δεν είναι η κατάλληλη», είπε η τραγουδίστρια.

Ο αθλητικός διαιτολόγος Δημήτρης Αθανασιάδης υπογράμμισε πως είναι πιο εύκολο να περιορίσει κανείς το φαγητό του σε ένα βαθμό από το κάνει πολύ άσκηση. Ωστόσο τόνισε πως μία αυστηρή δίαιτα μπορεί να οδηγήσει σε θρεπτικές ανισορροπίες και δημιουργεί στρες στον οργανισμό.

Γιατί όμως ενώ κάνουμε δίαιτα και γυμναστική, δεν χάνουμε κιλά; «Μπορεί να φταίει το είδος της άσκησης», απάντησε ο διαιτολόγος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00