Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Πάτρικ Κουτρόνε κάνει διακοπές στην Μύκονο.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη ζωή του.

«Άνοιξα όρια επικινδυνά με αποτέλεσμα να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου, την ψυχη μου, φίλους. Έχει κινδυνεύσει η ζωή μου. Έχει τύχει να οδηγώ και να βλέπω την κολώνα να έρχεται», αποκάλυψε.

Σε συνέντευξή της σε περιοδικό η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε πως, «έχω ζήσει πολλές απαράδεκτες συμπεριφορές. Επειδή έγινα μικρή μητέρα, έλεγα, δεν έχεις το δικαίωμα να πάθεις κατάθλιψη. Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μας», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Η Φαίη Σκορδά με το 1 πόδι μένει, με το 1 πόδι φεύγει. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που δεν θέλω να τους βλέπω, να μπαίνουν μες στο σπίτι μου και 2-3 που το όνομα τους δεν θα μπει σε κείμενό μου», σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Την απόφασή του να σταματήσει το τραγούδι εξέφρασε ο Βαλάντης.

«Μέχρι τα 18 μου είχα 42 κιλά περισσότερα. Τώρα τελειώνω ΤΕΙ αισθητικής, στόχος μου είναι να απεγκλωβιστώ από το τραγούδι», είπε σχετικά.

Ο Βασίλης Δήμας προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Περνάω τελειά στην Μύκονο. Μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν είδα το μωρό στο νοσοκομείο από φωτογραφία και έπρεπε να τραγουδήσω. «Έχασα» τον πατέρα μου, όταν τραγουδούσα με τον Σταμάτη Γονίδη. «Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου» είναι το νέο μου τραγούδι», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «Ο Ηλίας Ψινάκης, με πήγαινε σε κάτι δείπνα και οι πλούσιες χαλάρωναν με εμένα την “κουλή”».

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στην Μύκονο με τη σύντροφό του και η κάμερα τον κατέγραψε σε χαλαρές στιγμές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου