Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέμυ Ζούνη: Τι άλλο να παίξουμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Ξεκίνησα σα μάνα του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι

Η Πέμυ Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει: «Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ

Η Πέμυ Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις επιτυχίες της στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ έκανε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε προσωπικό επίπεδο, πριν μερικά χρόνια.

«Τα είδα όλα ανάποδα. Είμαι λίγο υποψιασμένη. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες. Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό» είπε η Πέμυ Ζούνη.

«Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το μόνο που είναι επώδυνο είναι ότι άνθρωποι κοντινοί σου, σχεδόν αίμα σου, που δεν ρωτάνε καν κι αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω και θα έχω πάντα μια τρύπα», είπε η Πέμυ Ζούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Πέμυ Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει: «Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές. Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Για την καραντίνα: «Πέρασα υπέροχα, έζησα το σπίτι, είχα χρόνια να το ζήσω. Άρχισα να μαγειρεύω. Έμεινα με την κόρη μου πολύ καιρό επειδή δούλευε από το σπίτι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου