Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Σε συνέντευξή τους περιοδικό, Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες μίλησαν για τον έρωτά τους και το παιδί που περιμένουν.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα», αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε την περιοδεία της με μια συναυλία στο «Βεάκειο»

«Τρώμε στο ταξί, παίρνουμε φαγητό, δεν κοιμόμαστε καλά στις περιοδείες», είπε και συμπλήρωσε: «Έχω πάντα μαζί μου μια εικονίτσα από τη μαμά μου. Μικρή για 10 χρόνια δεν είχα πάει διακοπές. Το μαύρισμά μου είναι πληρωμένο σολάριουμ. Έχει συζητηθεί κατά καιρούς να παρουσιάσω show, αλλά δεν είναι στο μυαλό μου. Ο σύζυγος είναι σαν να είναι μαζί μου συνέχεια».

«Είμαι πολύ καλά, σε μια σταθερή σχέση, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια», δήλωσε για την προσωπική ζωή της, η Ελένη Φουρέιρα.

Για την ζωή του, μίλησε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγγνώμη, ήταν αυστηρός, μου είχε πει όταν ήμουν μικρός «φύγε, γιατί γύρισες;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι συντελεστές της παράστασης «Φιλοκτήτης» έδωσαν συνέντευξη τύπου.

«Με την σύζυγό μου συνεργαζόμαστε από την αρχή, έχουμε διαχωρίσει τη σχέση από τη δουλειά. Η 14χρονη κόρη μας είναι σκληρός κριτής», επεσήμανε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

«Δεν έχω τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια και δεν μπαίνω σε αυτά τα… social. Λόγω οικογενειακών θεμάτων δεν θα μπορέσω να είμαι στη συνέχεια του «Νησιού» στην ΕΡΤ», σχολίασε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Βογιατζάκη.

«Όταν έγινε πρόταση για τον «Όμορφο Κόσμο» είπα δεν είμαι παρουσιάστρια. Όταν μπήκε με καρκίνο ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο είπα αναγκαστικά θα το κάνω», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως «Δεν ήθελα ποτέ παιδί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου