Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζόνι Ντεπ: Εκατομμύρια ακόλουθους απέκτησε στο πρώτο του Tik Tok (Βίντεο)

ντεπ

Λογαριασμό στο TikTok άνοιξε ο Τζόνι Ντεπ μία εβδομάδα μετά μετά την δικαστική του νίκη απέναντι στην πρώην συζύγό του Άμπερ Χερντ. Το πρώτο βίντεο που ανέβασε έχει προβληθεί πάνω από 11 εκατομμύρια φορές με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους και την στήριξή τους.

Πάνω από 3,9 εκατομμύρια Like έχει συγκεντρώσει ήδη το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο Τζόνι Ντεπ στην πλατφόρμα του Tik Tok, λίγες μόνο ώρες μετά τη δημιουργία του λογαριασμού του.

Ο διάσημος ηθοποιός αφιέρωσε το πρώτο του post στο κοινό του, καλώντας το μάλιστα να «προχωρήσουν μπροστά» μαζί, αφήνοντας στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος.

Μέσα σε λίγες ώρες έχει αποκτήσει ήδη 7 εκατομμύρια ακολούθους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά του που τον στήριξαν στη δίκη, στέλνοντάς του «την αγάπη του και τον θαυμασμό του». Λίγο αργότερα πάντως, ήρθε και η αντίδραση από την πλευρά της της Άμπερ Χερντ.

«Ενώ ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι προχωράει μπροστά, τα δικαιώματα των γυναικών πάνε πίσω. To μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… να φοβάστε να υψώσετε το ανάστημά σας και να μιλήσετε δημόσια», δήλωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός επέκρινε εμμέσως τους ενόρκους επειδή «πείστηκαν» να αγνοήσουν το σημαντικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, η οποία θα ασκήσει έφεση στην απόφαση, τόνισε επίσης ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε δεν ήταν αρκετά για να νικήσουν την επιρροή του ισχυρού πρώην συζύγου της.

Ο διάσημος ηθοποιός δείχνει ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη που απέκτησε από την υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής για να μία δεύτερη ευκαιρία σε μία νέα καριέρα.

Ήδη οι συντελεστές της ταινίας « Πειρατές της Καραϊβικής» που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο σκέφτονται να του ζητήσουν να επιστρέψει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου