Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η «Πορεία της Γαλιλαίας».

«Είμαστε καλά στο ραδιόφωνο στη Χαλκίδα, συζητάω για την τηλεόραση. Δεν έχω αντικαταστήσει την Ελίνα Παπίλα στο ραδιόφωνο. Επειδή ο Γιώργος Καρτελιάς κάνει το πρωινό στο Star και ήθελε να κάνει ραδιόφωνο, κάναμε μια απογευματινή εκπομπή. Περνάμε πολύ ωραία στο ραδιόφωνο και θα μπορούσε να βγει και κάπως τηλεοπτικά με το Γιώργο Καρτελιά. Οκ να είμαστε μαζί με τον Γιώργο στην τηλεόραση, αλλά τι θα κάναμε;», είπε.

«Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Καρτελιάς έχει μιλήσει για του χρόνου και το πρωινό του Star», πρόσθεσε ενώ κλείνοντας τόνισε ότι «Την τηλεόραση την αγαπώ, ποτέ μη λες ποτέ».

Απορημένη με τις φήμες ότι θα κάνει πρωινή εκπομπή εμφανίστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ορίστε; Ακούτε ότι θα κάνω πρωινή εκπομπή; Εγώ δεν το ακούω», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Εκπομπή μόδας δε θα παρουσίαζα, δεν είμαι ειδική», ξεκαθάρισε η ίδια, ενώ μιλώντας για τους γιους της στο Νίκο Μουτσινά, είπε ότι «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τα αγόρια μου, προσπαθώ να θέτω τα όρια, να είμαι αναλυτική».

Καινούργια σχέση για τον Snik, μετά το χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του.

«Ήταν δύσκολο το τέλος για τον πάτερα μου ειδικά μετά την επέμβαση. Ο πατέρας μου δεν ήξερε πως είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη. Πιστεύω πως ο πατέρας μου ήθελε να “φύγει” νωρίτερα από ότι έφυγε. Προς το τέλος, είχε παραλύσει, δεν μπορούσε να μιλήσει, καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν περιμένεις κάποιος που τον αγαπάει και είναι σύντροφός του να διεκδικεί πράγματα από τα ίδια του τα παιδιά. Ήταν όλα ξεκαθαρισμένα πριν το θάνατο του πάτερα μου και η κυρία που κινήθηκε εναντίον μας γνώριζε. Είναι άγριο», συμπλήρωσε σχετικά με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έκαναν μια βουτιά στο Καβούρι με τις δίδυμες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά του στη Μύκονο, ενώ στο «νησί των ανέμων» βρίσκονται και διάσημοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, που διασκέδασαν στην Παράγκα!

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προκάλεσε «χαμό» ποζάροντας αγουροξυπνημένος και ημίγυμνος στο κρεβάτι του και «ανεβάζοντας» τη σχετική φωτογραφία στα social media του!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου