Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Έγινε ξανθιά για τον νέο της ρόλο (Φωτό)

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: (L-R) Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Όλοι έχουμε συνηθίσει την εικόνα της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ως μελαχρινή με μακριά μαλλιά, όμως η εικόνα της άλλαξε. Δείτε πως είναι ξανθιά, κοντά μαλλιά για το νέο της κινηματογραφικό ρόλο

Μπορεί η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών να αποτελεί πανεύκολη υπόθεση και οι περισσότερες γυναίκες να πειραματίζονται συχνά με αλλαγές στην εμφάνισή τους, υπάρχουν ωστόσο κάποια πρόσωπα που απλώς δεν μπορούμε να τα φανταστούμε με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά.

Μία από αυτές είναι η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, η οποία στο μυαλό όλων μας θα είναι συνδεδεμένη πάντα με το μακρύ μαύρο της μαλλί.

Εκείνη πάντως για τις ανάγκες ενός ρόλου τολμάει και διαφορετικά λουκ και γι αυτό αυτή τη φορά τη βλέπουμε κατάξανθη. Η 52χρονη ηθοποιός είναι στα γυρίσματα της νέας της σειράς «National Treasure» και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με κοντό πλατινέ μαλλί.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν πρόκειται για κάποια παράτολμη παρέμβαση της ηθοποιόυ, αλλά για περούκα. 

Δείτε τη φωτογραφία της στο Twitter:

H νέα τηλεοπτική σειρά αποτελεί επέκταση του franchise ταινιών «National Treasure». Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2004 με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Diane Kruger. Στην υπόθεση του φιλμ, ο αρχαιολόγος Μπεν Γκέιτς γνώριζε από τα παιδικά του χρόνια για τον έναν χαμένο εδώ και 2000 χρόνια θησαυρό, καθώς οκτώ γενιές της οικογένειάς του προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν. Τώρα ο Μπεν έχοντας αρκετά στοιχεία, γνωρίζει ότι για να βρει τον θησαυρό θα πρέπει να κλέψει την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στη συνέχεια να αποκωδικοποιήσει τον κρυμμένο χάρτη, να ξεφύγει από το FBI και τους υπόλοιπους που αναζητούν τον Χαμένο Θησαυρό.


Η δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε το 2007 με τους ίδιους πρωταγωνιστές και η υπόθεση επικεντρωνόταν στον προπάππου του Μπεν Γκέιτς, ο οποίος θεωρήθηκε εμπλεκόμενος της συνωμοσίας που κατέληξε στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Γκέιτσς προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά τουακολουθώντας μια αλυσίδα στοιχείων που τον οδηγούν από το Παρίσι στο Λονδίνο και τελικά πίσω στην Αμερική.

Δείτε τη φωτογραφία της στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου