Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς από τη μια στιγμή στην άλλη οι γονείς του έχασαν την περιουσία τους.

«Είμαι 70 χρονών, από έξω είμαι 60, στην ψυχή είμαι 12», είπε γελώντας.

«Ήμασταν Έλληνες εύποροι. Είχα ρούχα καλύτερα, ταξίδια κι αυτοκίνητα. Ήμασταν σε μικρόκοσμο και νόμιζα πως ήμασταν σαν το Μπάκιγχαμ και πρίγκιπες. Είδα μετά την αγριότητα του χρήματος. Σε μια στιγμή τα χάσαμε όλα, ξυπνήσαμε φτωχοί», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, και συνάντησε τους γονείς του!

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις των φύλων.

«Οφείλουμε να σεβόμαστε και τα δύο φύλα. Είναι προσβλητικό για τους άντρες να τους βάλουμε σε ένα καζάνι. Οι άνθρωποι είναι καλοί και κακοί ανάλογα τη συμπεριφορά τους, και όχι το φύλο τους», είπε η ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την κόρη του στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Δεν είχα δει την κόρη μου να παίζει και ρωτούσα το Μανούσο Μανουσάκη πώς τα πάει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Καλεσμένοι εχτές στο Night Out ο Λίαμ Άιρλαντ και η Μάρω Κοντού.

«Ήμουν πολύ τσαντίλας στο λύκειο. Αν έβλεπα bullying πήγαινα και χωνόμουν, δεν το άντεχα» είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός πρωταγωνιστής στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Κοιμάμαι γυμνή και όπως πάω να φτιάξω τον καφέ μου κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω “φτου σου κορίτσι μου, εσύ είσαι 80 plus;”», είπε από την πλευρά της η Μάρω Κοντού.

Απόψε το βράδυ ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξενεί τον Αναστάσιο Ράμμο.

«Την Παρασκευή έκανα την πρώτη μου συνεδρία με ψυχολόγο, πλέον καταλαβαίνω την οπτική των άλλων. Κατάλαβα ότι δεν έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, αλλά θέλω να του μιλήσω, πρέπει. Να δω τι κάνει, ότι μου λείπει, να με πάρει ένα τηλέφωνο», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την κόντρα του του με τους ONE.

«Κανονικά οι ΟΝΕ δε δικαιούνται να επανενωθούν. Δε με ρώτησαν. Με πειράζει που βλέπω μια εικόνα που στήθηκε όμορφα πριν 20 χρόνια να υπάρχει με αυτό τον τρόπο τώρα», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου