Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Σε ποιον τραγουδιστή ήθελε να μοιάσει όταν ήταν μικρός; (Βίντεο)

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μάς ξενάγησε στο Γύθειο και αποκάλυψε τα «μυστικά» του ψαρέματος.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που αγαπάει από μικρός. «Όταν ήμουν 5 ετών, είχαμε πάει για ψάρεμα και έπιασα ένα λαβράκι 5 κιλά. Τους το έλεγα και δεν με πιστεύανε! Το καλύτερο μου ήταν όταν ψάρευα μπροστά στο μαγαζί μας με πετονιά», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Η οικογένειά του αποκάλυψε πως τους λείπει ο Στέφανος στο ψάρεμα, ενώ την πρώτη φορά που τον άκουσαν να τραγουδάει ήταν μία ημέρα που μάζευαν ελιές. Μετά από 10 ημέρες τους ανακοίνωσε ότι φεύγει για Αθήνα.

Η συμβουλή που του έχει δώσει το οικογενειακό του περιβάλλον είναι να μην αλλάξει χαρακτήρα.

Η μητέρα του είναι περήφανη για την πορεία του γιου της: «Έγινα μαμά στα 23 μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Στέφανο. Γίναμε φίλοι, αδέλφια από όλα. Είμαι πολύ περήφανη για την πορεία του. Από μικρός μας έκανε τον Σάκη Ρουβά. Ο παππούς του τον καμάρωνε και του έλεγε “θα έρθει η εποχή που θα σε βλέπω στις πίστες”».

«Τα παιδικά μου χρονιά στο Γύθειο ήταν υπέροχα. Ήμασταν ελεύθεροι να παίζουμε έξω, δεν υπήρχε φόβος», είπε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για τα παιδικά του χρόνια.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως η σχέση του με τους γονείς του ήταν άριστη. «Μεγάλωνα εγώ και ταυτόχρονα μεγάλωναν και εκείνοι, γιατί με έκαναν σε πολύ μικρή ηλικία», είπε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου