Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σαμ Ασγκάρι για Μπρίτνεϊ Σπίαρς:«Έχει ακριβό γούστο, αν ήταν στο χέρι μου θα κάναμε περικοπές στα ταξίδια»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο personal trainer μίλησε για το πώς είναι να ζει με την εκατομμυριούχο σταρ

Λίγο καιρό μετά την αποβολή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι, παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων για το πώς είναι να ζει με τη διάσημη και πολυεκατομμυριούχο ποπ σταρ.

Αρχικά, ο ίδιος υποστήριξε, ότι είναι ένας απλος κανονικός άνθρωπος και πως οι μέρες που περνά με τη σύντροφό του, μοιάζουν με τη ζωή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του, ότι:

«Δεν είμαι ο σύζυγος του σπιτιού. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Κάνω λοιπόν πολλά ψώνια γιατί μερικές φορές απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά τη διατροφή», εξήγησε, ενώ τόνισε ότι απέχει από κάθε τι που περιέχει ζάχαρη και ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα.

Παρά τη συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να ακολουθεί, ο Ασγκάρι αποφεύγει καταστήματα με πολύ ακριβά προϊόντα.

Σχετικά με αυτό, είπε:

«Δεν θέλω να ξοδέψω 200 $ σε κάτι που μπορώ να αγοράσω για 60 $. Είμαι προσεκτικός με τα χρήματα γιατί θέλω να χτίσω ένα μέλλον για τα παιδιά μου. Αν έρχεσαι σε αυτή τη χώρα, έρχεσαι με έναν σκοπό κι όχι για να χαζεύεις».

Η λιτότητα που διακατέχει τον Ασγκάρι, θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται να παντρευτεί μία από τις πλουσιότερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι και μοιράζονται τα έξοδα και μάλιστα αποκάλυψε ότι στις εξόδους τους για φαγητό, μία πληρώνει ο ένας και μία ο άλλος και πως έχουν «κοινό λογαριασμό».

«Ταξιδεύουμε πολύ και βγαίνω με ένα κορίτσι που είναι πολύ ακριβό», εξηγεί, αναφερόμενος στις διάφορες τροπικές διακοπές τους στις οποίες ταξιδεύουν συνήθως με ιδιωτικό τζετ και συνέχισε: «Έχει ακριβό γούστο, αλλά προσπαθώ να της εντάξω και τον τρόπο ζωής μου, και αν ήταν στο χέρι μου, θα κάναμε περικοπές στα ταξίδια και θα μέναμε σε ένα πολύ φθηνότερο ξενοδοχείο και πιθανότατα θα ζούσαμε από 60 δολάρια την ημέρα».

Yπενθυμίζεται, ότι η ποπ σταρ έκανε γνωστή, στους θαυμαστές της, την αποβολή που είχε πριν από λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό – θαύμα μας, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακοινώσουμε. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Από τη μεριά του, ο Σαμ Ασγκάρι δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Σήμερα δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρει: «Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας. Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας».

ερνδκς

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου