Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Νίκος Πουρσανίδης μιλά για την συμμετοχή του στην ταινία του Netflix, με την οσκαρική Ολίβια Κόλμαν

Ο Νίκος Πουρσανίδης μίλησε για την ταινία του Netflix, «The Lost Daughter», στην οποία και συμμετείχε, με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Ολίβια Κόλμαν αλλά και την επίσης υποψήφια για Όσκαρ για της ίδια ταινία, Τζέσι Μπάκλεϊ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον», όπου είπε για τη συνεργασία του με τις διάσημες σταρ.

«Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ έπαιζα κυρίως με τη Τζέσι Μπάκλεϊ, που ήταν και αυτή υποψήφια για Όσκαρ. Ήταν υπέροχη εμπειρία γιατί η Μάγκι Τζίλενχαλ είναι εξαιρετική άνθρωπος και εξαιρετική σκηνοθέτης και διάλεξε ηθοποιούς που είναι όλοι ένας κι ένας. Είναι καταπληκτική και επειδή είναι και ηθοποιός έκανε τα πάντα για να σου είναι εύκολο και ωραίο να παίξεις».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Στη συνέχεια, ο ίδιος άφησε το σχόλιό του σχετικά με τις καθημερινές σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα, λέγοντας: «Έχει μεγάλη δυσκολία το να κάνεις μία καθημερινή δουλειά γιατί έχεις πάρα πολύ λίγο χρόνο για να κάνεις ένα επεισόδιο. Αλλά βλέπουμε ολοένα και πιο σημαντικούς ανθρώπους, αν και πάντα ήταν σημαντικοί αυτοί και αυτοί που γράφανε και αυτοί που παίζανε. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ίδια ποιότητα σε μία σειρά που γίνεται μέσα σε μία μέρα και σε μία σειρά που το επεισόδιο γίνεται σε 7 μέρες, αλλά από την άλλη είναι θαυμαστό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου