Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Η Έλενα Γκρέκου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που έχει δεχτεί.

«Έχω δεχτεί bullying, έλεγαν “το μιλάει το γράμμα”, δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφορικά με τη Eurovision, το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται My Number One και να φτάσει τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

«Ζω 18 χρόνια στην Ελλάδα, στην αρχή η προσαρμογή μου δεν ήταν εύκολη. Στη Σουηδία έλεγα πάντα ότι είμαι Ελληνίδα και όταν ήρθα στην Ελλάδα κατάλαβα πόσο Σουηδέζα είμαι», παραδέχτηκε η ίδια.

Αναφερόμενη στον τομέα των σχέσεων και το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι «Οι σχέσεις και φθείρονται, και ξαναερωτευόμαστε το σύντροφό μας. Το σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά για να έχει μια μακροχρόνια όμορφη σχέση. Ο Ανδρέας είναι απίστευτα ευγενικός, έχει μεγάλη καρδιά».

Ο Νικόλας Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός!

«Είμαστε έξι χρόνια μαζί με τη σύντροφό μου. Της έκανα πρόταση στο Παρίσι», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος.

«Προσπάθησα τρεις φορές κι ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν ξέρω πώς άντλησα αυτή τη δύναμη. Μπορεί να έχεις φίλους, ανθρώπους που σε αγαπάνε δίπλα σου, αλλά αυτό το περνάς μόνη σου. Ήταν τέτοια η θέλησή μου κι η πίστη μου σε αυτό, που δεν το έβαλα κάτω. Έλεγα αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά γιατί δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είπαν ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Είπα θα το προσπαθήσω. Θέλει υπομονή, πίστη, αγάπη και δεν θέλει άγχος. Δεν το καταλάβαινα. Δεν θα αγχώνομαι που κάνω μια εξωσωματική και για 15 ημέρες πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα κι αυτό το τηλέφωνο που σε παίρνουν και σου λένε ή δυστυχώς ή συγχαρητήρια;», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Την πρώτη φορά έριξα πολύ κλάμα και με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου. Σταμάτησα στην άκρη κι έκλαιγα και μετά λέω τελείωσε τώρα, πάμε στο επόμενο βήμα. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και μου είπε δεν πειράζει πάμε παρακάτω», πρόσθεσε.

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που έχει δεχτεί, κάνοντας λόγο, μάλιστα για «καθημερινό bullying επί σκηνής». «Δεν είπα τίποτα, παρά μόνο την όγδοη φορά. Και μετά δεν ξαναέγινε τίποτα», σημείωσε.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τη σύντροφό του μετά από 30 χρόνια σχέσης.

«Είχα πολύ έντονη ζωή από πολύ μικρός. Πολύ έντονη, από 13,5 ετών. Ήμουν πολύ άγριο νιάτο», είπε ακόμη ο γνωστός ηθοποιός προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου