Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την εκπομπή της «Κάτι Ψήνεται» και τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 2 χρόνια.

Σχετικά με την εκπομπή αναφέρει πως πήγαινε στα σπίτια «κανονικών ανθρώπων και περιοχές όπως η Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όπως λέει είναι πλέον 2 χρόνια μαζί και του μαγειρεύει.

«Θα ήθελα ένα πρωινό, μου αρέσει το live» λέει η παρουσιάστρια.

Η Άσπα, αδερφή του αδικοχαμένου Madclip, αποκαλύπτει πως έχει ηχογραφήσει τραγούδι με τον αδερφό της και τονίζει πως δεν θέλει να τον εκμεταλλευτεί μετά θάνατον, όπως δεν το έκανε και όσο ζούσε.

Η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά έγινε 7 ετών.

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και το φλερτ, αποκαλύπτοντας πως είναι αποτελεσματική σε αυτό και πως είχε τους καλύτερους άντρες. «Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης κούκλος 7 χρόνια μικρότερος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου δηλώνει μία κανονική μαμά και αποκαλύπτει πως σταμάτησε την τηλεόραση όταν γεννήθηκε το παιδί της. «Πήγα στο μαγαζί του άνδρα μου να πάρω έπιπλα και ερωτευτήκαμε» αναφέρει.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε πως το χειρότερο από όλα είναι «να σε πετάξει η τηλεόραση, αυτό είναι το χειρότερο μαράζι απ ‘όλα».

Ο τραγουδιστής, Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε πως παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, ενώ όπως λέει θα ήθελε να λέει ειδήσεις. «Είναι στα πλάνα μου ο γάμος» προσέθεσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου