Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «Καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Στην πρώτη θερινή προβολή της «Σμύρνη μου αγαπημένη» βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα», όπου και συνάντησε όλους τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την προβολή της ταινίας στο εξωτερικό και δήλωσε πως οι αντιδράσεις του κοινού είναι οι πιο αντικειμενικές. Παράλληλα μίλησε και για τον χαμό της μητέρας της, που ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής της.

«Τον τελευταίο χρόνο της ζωής της μητέρας μου, μείναμε μαζί και την χάρηκα» δήλωσε.

Η Αναστασία Παντούση θυμάται την πιο αστεία σκηνή από τα γυρίσματα όταν χρειάστηκε να πέσει στο λιμάνι τρεις φορές, όπου υπήρχαν τρεις θαλάσσιες χελώνες και αναρωτιόταν «αν έρθει κατά πάνω μου;».

Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε πως η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν καίγανε τον χαρακτήρα της.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για το ρόλο του ως μητροπολίτης και είπε πως για τις ανάγκες του ρόλου έψελνε στο σπίτι του για 3 μήνες.

Τέλος, στην προβολή βρέθηκε και ο Σωτήρης Πολύζος, όπου δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση του με την Μιμή Ντενίση αποκαλύπτοντας πως αγαπιούνται μετά τον χωρισμό τους.

Καλεσμένος του «The 2Night Show» βρέθηκε ο Good Job Nicky, ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο δεν εκπροσώπησε τελικά την Ελλάδα στη Eurovision ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για καριέρα στο εξωτερικό.

«Η Eurovision ήταν ένα πράγμα που όλοι ήθελαν και με τιμάει που ο κόσμος ήθελε να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ. Δε θέλω να το πιέσω, αν είμαι καλοδεχούμενος θα πάω», απάντησε σχετικά με το γιατί δεν πήγε στη φετινή Eurovision, ενώ σημείωσε ότι ο σκοπός του είναι να φύγει στο εξωτερικό.

Για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε μεταξύ άλλων, στο «Στούντιο 4» ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας.

Αναφερόμενος στις ερωτικές σκηνές που γυρίζει μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην αγαπημένη σειρά του MEGA, ο τηλεοπτικός «Μπουκουράν» αποκάλυψε: «Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές. Γιατί η Ελισάβετ, είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος. Στα πρώτα επεισόδια έλεγε “Σιγά σιγά Κώστα, σιγά σιγά”. Δεν μπορεί να φιλιέται. Ντρέπεται. Λέω “αν δεν ήμουν εγώ”; Μου λέει “δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ”».

Η Χριστίνα Λαμπίρη φωτογραφίζεται στο περιοδικό HELLO με την κόρη και τον εγγονό της, και μιλάει μεταξύ άλλων για την καριέρα της.

«Βίωσα ίντριγκες, ανταγωνισμό και τραβήγματα χαλιών. Ήμουν και τυχερή γιατί βρέθηκαν κοντά μου άνθρωποι που με στήριξαν», σημειώνει η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά τη η Μαρίσα Βουλγαράκη, κόρη της αγαπημένης δημοσιογράφου, μίλησε μεταξύ άλλων για τις περιπέτειες που είχε με την υγεία της.

«Στα 22 μου έπαθα κρίσεις πανικού. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ανακάλυψα ότι είχα τεράστιο πρόβλημα με το θυροειδή», είπε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Θοδωρής Φραντζέσκος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τη Lady Gaga στην Αμερική.

«Εγώ δεν τη γνώρισα. Νόμισα ότι ήταν ένα κοριτσάκι, ένα παιδάκι. Είχε έρθει με ένα τζινάκι και ένα t-shirt λευκό. Κατάλαβα και ρώτησα από τη συνοδεία. Συνοδευόταν από, ξέρω γω πόσα άτομα. 15 – 20 άτομα, μπροστά, πίσω. Είχε έρθει με ελικόπτερο, τέτοια πράγματα. Αλλά ήταν ένα απλό κορίτσι, κάθισε στα πόδια του Bob Wilson, στο gala που ήταν όλοι κουστουμαρισμένοι αυτή είχε έρθει χυμαδιό τελείως. Έτσι κάθισε άραξε και γενικότερα ήτανε πολύ χύμα», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για τη γνωριμία του με τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, ενώ παραδέχτηκε ότι «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός».

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον tatoo artist Τεό Κωνσταντόπουλο, με τον ίδιο να μιλάει σχετικά στην Espresso.

«Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και μετέπειτα πρώην για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα.

Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί.

Δε μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από το νέο της σύντροφο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεό Κωνσταντόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου