Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γουίλ Σμιθ: Περιγράφει τον εαυτό του ως «δειλό», σε πρόσφατη συνέντευξή του (Βίντεο)

Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, όταν θυμήθηκε ένα δυσάρεστο γεγονός

Ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman», του Netflix.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, τη μητέρα του αλλά και τη στιγμή που ένιωσε δειλός. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, πριν το συμβάν με το πολύκροτο χαστούκι του Σμιθ στον Κρις Ροκ, τη βραδιά τον Όσκαρ.

«Μην πεις τίποτα για τη μητέρα μου, Ντέιβ», είπε με χιουμοριστική διάθεση στο βίντεο για τη μητέρα του, Καρολάιν Μπράιτ και συνέχισε, δίνοντας λεπτομέρειες, σχετικά με την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Γουίλ».

«Η πρώτη γραμμή του πρώτου κεφαλαίου είναι “Πάντα με θεωρούσα δειλό”», το οποίο και εξήγησε στη συνέχεια, λέγοντας: «Όταν ήμουν 9 χρονών, είδα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου και δεν έκανα τίποτα. Και αυτό απλώς άφησε μια τραυματική εντύπωση για τον εαυτό μου, ως δειλό»  και συνέχισε:

«Η ζωή είναι τόσο συναρπαστική για μένα αυτή τη στιγμή, γιατί μπορώ να προσεγγίσω τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο από αυτόν με τον οποίο τους προσέγγιζα, κυρίως λόγω του πόνου μου».

Ο Σμιθ μίλησε επίσης και για τη μεγάλη σημασία του να υπερασπίζεται κανείς την οικογένειά του. Ο ίδιος τόνισε, ότι κάποτε συνειδητοποίησε πως «ο υλικός κόσμος είναι εντελώς ανίκανος να συντηρήσει την ευτυχία μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου