Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η κόντρα στο Twitter με τον πρόεδρο της Βραζιλίας (Φώτο)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, είναι γνωστός και για την ακτιβιστική του δράση. Ένα σχόλιο του, όμως, σχετικά με το δάσος του Αμαζονίου και τη διαχείριση των συχνών πυρκαγιών στον «πνεύμονα του πλανήτη», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, στο οποίο, «πατώντας» στην αντι-οικολογική πολιτική του Μπολσονάρου, προσπάθησε να παρακινήσει τους νέους της Βραζιλίας όχι απλά να πάνε να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές, αλλά να σκεφτούν σωστά, υπονοώντας να κινηθούν σε μία άλλη εκπομπή.

«Η Βραζιλία είναι το σπιτικό όχι μόνο του Αμαζονίου αλλά και άλλων οικοσυστημάτων κέραιων σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Τι θα απογίνουν έχει μεγάλη σημασία για όλους εμάς και το κλειδί είναι να ψηφίσουν οι νέοι ώστε να οδηγήσουμε την αλλαγή προς έναν καλύτερο πλανήτη» αναφέρει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο τουίτ του, με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας να του απαντά με ειρωνικό τρόπο:

«Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Leo! Είναι πολύ σημαντικό κάθε βραζιλιάνος να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Οι πολίτες θα αποφασίσουν εάν θέλουν να διατηρήσουμε την κυριαρχία μας στον Αμαζόνιο ή εάν επιθυμούν να περάσει στην ιδιοκτησία ξένων απατεώνων με σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Καλή δουλειά στο ‘The Revenant’» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση, όμως, του Μπολσονάρου δεν σταμάτησε εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα, επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο υποστηρίζει ότι η φωτογραφία που ανέβασε ο Ντι Κάπριο δεν αποτελεί στιγμιότυπο από τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο του 2019, αλλά από τις αντίστοιχες το 2003.

«Σε συγχωρώ. Φιλάκια από την Βραζιλία» έγραψε στη λεζάντα του ο Βραζιλιάνος ηγέτης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου