Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Τζόνι Ντεπ περνάει την ώρα του στο δικαστήριο… ζωγραφίζοντας

Παρά τον δύσκολο δικαστικό αγώνα με τη Χερντ, ο ηθοποιός δεν φαίνεται να χάνει τη διάθεσή του – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη δικαστική αίθουσα

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται αποφασισμένος να κερδίσει τη δικαστική μάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Όπως ο ίδιος εξήγησε πρόσφατα, ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά του, για να καταφέρει να «καθαρίσει» το όνομά του από τις ψευδείς, κατά τον ίδιο, κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, είναι τα παιδιά του.

Ο Ντεπ εμφανίζεται σίγουρος για την αθωότητά του και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη δικαστική αίθουσα. Μία από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις των διαδίκων, είναι όταν σημειώνουν σε χαρτί, τα στοιχεία που παρατίθενται στις καταθέσεις.

Οι κάμερες που μεταδίδουν ζωντανά τη δίκη, εκτός από τα όσα λέγονται εντός αίθουσας, μαγνητοσκοπούν και άλλες στιγμές, κυρίως από τους δύο ηθοποιούς. Μετά την απότομη αλλαγή στην έκφραση της Χερντ, που έγινε viral στα social media, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και κάποια στιγμιότυπα από τις «σημειώσεις» του Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 58χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε να ζωγραφίζει σε ένα χαρτί, την 9η ημέρα της δίκης και μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο με το αποτέλεσμα του σκίτσου του που το έδειξε στον δικηγόρο του, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του. Εκείνος χαμογέλασε κι έγνεψε, ενώ έβλεπε τη σκίτσο που είχε δημιουργήσει ο Τζόνι Ντεπ.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή σε ένα βίντεο που κάνει επίσης τον γύρο του διαδικτύου. Η ζωγραφιά του Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης, ήταν σε αποχρώσεις του μωβ και του ροζ.

Σε νεότερες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, χαρακτηριστική είναι η κατάθεση της Τάρα Ρόμπερτς, που κλήθηκε στο δικαστήριο με την ιδιότητα της διαχειρίστριας του ιδιωτικού νησιού του ηθοποιού στις Μπαχάμες, που υποστήριξε ότι είχε παρέμβει σε ένα περιστατικό στο οποίο η Amber Heard τον χτυπούσε με ένα κουτί αναψυκτικού, τον τραβούσε από τα μαλλιά και έμπηγε τα νύχια της στο σώμα του, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου