Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άλεκ Μπάλντουιν : Η εξομολόγηση της κόρης του, Άιρλαντ για τον εθισμό της σε ουσίες και αλκοόλ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άιρλαντ Μπάλντουιν στο Red Table Talk.

Η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπέισινγκερ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, όταν εξαιτίας του εθισμού της και των διατροφικών διαταραχών “έπιασε πάτο” και κατέληξε να μην μιλάει καν στους γονείς της.

Το 26χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε κατάχρηση αγχολυτικών χαπιών και έπινε λέγοντας πως «έχουμε μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά στην οικογένειά μου». Όπως είπε στη Willow Smith ένα βράδυ «το παράκανα με το αλκοόλ και τα χάπια γιατί δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ χωρίς αυτά».

«Είχα απομονωθεί από τους αληθινούς φίλους μου και όλη την οικογένειά μου. Δεν είχα κανένα έλεγχο σε τίποτα στη ζωή μου” είπε και πρόσθεσε πως “τυραννούσα τον εαυτό μου με διατροφικές διαταραχές», πρόσθεση η Άιρλαντ Μπάλντουιν.

Η Ireland εμφανίστηκε στην εκπομπή μαζί με τη διάσημη 68χρονη μητέρα της για πρώτη φορά σε κοινή συνέντευξη και αποκάλυψε: «δεν ήθελα να μιλάω στους γονείς μου για περίπου ένα χρόνο”. Όπως είπε “τους έβλεπα εδώ κι εκεί αλλά ντρεπόμουν τόσο πολύ για αυτό που ήμουν και τον τρόπο που ζούσα».

“Είχα γίνει ένα διαφορετικό άτομο. Ήμουν αποσκελετωμένη με κάθε τρόπο, δεν είχα ζωή” είπε χαρακτηριστικά. Η εξομολόγησή της έρχεται επτά χρόνια μετά την νοσηλεία της σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην Καλιφόρνια που ειδικεύεται σε ψυχολογικές διαταραxές και τον εθισμό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου