Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του Survivor

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να ήταν ένα από τους καλύτερες παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor, έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό.

 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση αφού νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει επιστρέψει πλέον στην οικογένειά του, στην μέλλουσα σύζυγό του και στους φίλους του και είναι έτοιμος να απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε και στα social media, κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση μετά από 6 μήνες περίπου, θέλοντας να κάνει τον απολογισμό του από την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

 

«Ένα υπέροχο ταξίδι που λέγεται SURVIVOR έφτασε στο τέλος του … Μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα .. Μου εδωσε πολλά και κυρίως μου χάρισε φίλους αληθινούς .. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΦΙΛΟ μου, Στάθη Σχίζα που κατάφερε να είναι ο νικητής …

Και να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, Μαρία Αντωνά.. που ήταν δίπλα μου και στήριγμα μου σε όλο αυτό το ταξίδι … επίσης την οικογένεια μου … τους φίλους μου … και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με την αγάπη σας με φτάσατε μέχρι τον τελικό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του Άρης Σοϊλέδης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου